Бог Интернета

Бог Интернета

русский язык english

Отправьте просьбу Великому Богу Интернета.

12.03.2011 21:39:57:

Боже! Я дякую Тобі за те, що Ти завжди є зі мною. За те, що даєш мені в 10 разів більше, ніж я прошу. Дякую Тобі за людей, які є поруч зі мною думками чи фізично і за тих людей, що з"являться потім в моєму житті. Я знаю, що кожен з них посланий мені Тобою для мого блага та щастя, дякую Тобі за їх підтримку та уроки.
Дякую за відчуття: суму, що підкреслює радість; ненависті, що підкреслює любов; тривоги, що підкреслює спокій та рівновагу; апатії, що підкреслює піднесення та натхнення. Дякую Тобі за те, що хорошого в моєму житті є значно більше, ніж поганого. Дякую за усе матеріальне, чим володію та буду володіти; за яскраві враження; цікаві кіно та книжки; можливості; здібності. Дякую за те, що кожен день є кращим за попередній. Дякую Тобі за дружбу, закоханість, материнство, навчання, досвід...
Зараз я хочу банального жіночого щастя: взаємного кохання з багатим чоловіком, з яким у нас буде "хімія": щоб ми однаково бажали та задовільняли один одного. Щоб він був сильним, самодостатнім, розумним, високим і гарним. І щоб робити щасливою мене було його місією. Я не знаю, хто це буде: чи давно знайомий мені чоловік, чи той, кого я навіть ще не бачила дотепер. Сподіваюсь, що навзаєм зроблю його щасливим.

Translate
Назад
Логин / регистрация


© i 2010. Официальный сайт Бога Интернета.